نوشته شده توسط : ali
انتخاب اسم فارسی برای این پیش غذای بسیار خوشمزه و هیجان انگیز کار سختی بود ولی بالاخره میگو توپی شد.

انتخاب اسم فارسی برای این پیش غذای بسیار خوشمزه و هیجان انگیز کار سختی بود ولی بالاخره میگو توپی شد. این پیش غذای خوشگل و خوشمزه و متفاوت میتواند مهمانان شما را غافلگیر کند.
وب سایت پیمونه: انتخاب اسم فارسی برای این پیش غذای بسیار خوشمزه و هیجان انگیز کار سختی بود ولی بالاخره میگو توپی شد. این پیش غذای خوشگل و خوشمزه و متفاوت میتواند مهمانان شما را غافلگیر کند.

غافلگیری مهمان هایتان با «میگو توپی»

مواد لازم:

        میگو 750 گرم

        پیازچه ریز شده 250 گرم

        برنج 1 پیمانه

        روغن کنجد 2 قاشق غذاخوری

        کنجد به میزان لازم

        سویا سس 2 قاشق غذاخوری

        سیر 1 حبه

        زنجبیل 1 قاشق مرباخوری

        نمک وفلفل به میزان لازم

طرز تهیه

1. برنج را به صورت کته ای با آب بیشتر بپزید تا کامل نرم شود. کنار بگزارید تا کاملا سرد شود.

2.برنج را همراه میگو تمیز شده ، پیازچه ، سیر ، زنجبیل و نمک و فلفل و کمی روغن کنجد و سویا سس چرخ کرده و یا در دستگاه های غذا ساز بریزید تا کاملا خمیری و یک دست شود .مواد را کامل ورز دهید .مواد را به مدت 1 ساعت در ظرف در بسته در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شود .

3. خمیر بدست آمده را به صورت توپی به اندازه گردو در آورده و کامل در کنجد بغلطانید و در روغن مخصوص سرخ کردنی ، سرخ کرده و بر روی دستمال مخصوص بگذارید تا روغن آن برود.

4.در ظرف مناسب به همراه کاهو و هویج سایر مواد که جهت تزیین استفاده میشود سرو نمایید.

 
مطالب مرتبط


:: بازدید از این مطلب : 300
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 11 فروردين 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali
مصرف این نوشیدنی به صورت داغ در روزهای سرد زمستان فوق العاده است و اگر با عسل هم ترکیب شود تبدیل به دارویی مقوی برای سرماخوردگی خواهد شد.


مواد لازم:

    آب سیب 8 فنجان
    پرتقال 1 عدد
    جوز هندی 1 ق چ
    فلفل شیرین 1 ق غ
    عصاره وانیل 1 ق چ
    سیب قرمز بزرگ 1 عدد
    میخک 8 عدد
    شکر قهوه ای 2 ق غ
    دارچین 3 ساق

    
نوشیدنی داغ فوق العاده خوشمزه زمستانی سیب و پرتقال

طرز تهیه:

1- پرتقال را تمیز بشویید و خشک کنید و همانطور با پوست به صورت حلقه هایی نازک برش بزنید.

2- میخک ها را در سیب فرو کرده سپس تمام مواد را در قابلمه ریخته روی حرارت متوسط بگذارید تا شروع به جوشیدن کند.

3- نوشیدنی سیب,نوشیدنی سیب و دارچین,نوشیدنی سیب و پرتقال

4- بعد از 10 دقیقه که جوشید ساق های دارچین را اضافه نمایید.

5- این نوشیدنی را میتوانید بالافاصله بعد از برداشتن از روی حرارت به صورت گرم سرو کنید.

6- یا در صورت تمایل در یخچال برای روزهای بعد نگهداری کنید.

7- میزان شیرینی این نوشیدنی بسته به ذائقه ی خودتان قابل افزایش است حتی میتوانید با اضافه کردن عسل این نوشیدنی فوق العاده زمستانی را میل نمایید.

8- حتی میتوانید میزان شکر استفاده شده را افزایش داده و این نوشیدنی را تبدیل به شربت نموده کاملا غلیظ کنید و بعدا با اضافه کردن آب مصرف نمایید.

 
مطالب مرتبط


:: بازدید از این مطلب : 317
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 11 فروردين 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali
ابتدا ران مرغ را به همراه پیاز رنده شده، مقداری آب انار، سس انار، رب انار و 2 قاشق سوپخوری از روغن هسته انگور مخلوط می‌کنیم...


شمالی ها به غذاهای ترش علاقه دارند، در خیلی از غذاهایشان از دانه های انار استفاده می کنند. حالا که فصل انار است، بهتر است نهایت استفاده را از این میوه ببرید. در این مطلب آشپزی طرز تهیه نوعی مرغ ترش را به شما آموزش داده ایم.

ران مرغ ترش با سس انار

مواد لازم:

        ران مرغ: 3 عدد
        آب انار: 2 پیمانه
        انار دانه شده: یک عدد
        روغن هسته انگور: 6 قاشق سوپخوری
        رب انار: 3 قاشق سوپخوری
        شکر: یک ‌چهارم قاشق سوپخوری
        پیاز سرخ شده: 3 قاشق سوپخوری
        آرد نشاسته ذرت: یک ‌دوم قاشق سوپخوری
        سس انار: 1 قاشق سوپخوری
        پیاز رنده شده: 1 عدد


روش تهیه:   

1. ابتدا ران مرغ را به همراه پیاز رنده شده، مقداری آب انار، سس انار، رب انار و 2 قاشق سوپخوری از روغن هسته انگور مخلوط می‌کنیم و به مدت 24 ساعت در یخچال می‌گذاریم تا مزه‌دار شود؛ سپس درون یک تابه همه مواد را می‌ریزیم و می‌گذاریم تا 45 دقیقه مرغ با کلیه مواد سس پخته شود.

2. در اواخر پخت آرد نشاسته را با پیاز سرخ شده و 4 قاشق سوپخوری آب انار مخلوط و به خوراک اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم تا خوراک کاملا غلیظ شود. در اواخر پخت دانه‌های انار را افزوده، درون ظرف ریخته و از سس غذا روی مرغ می‌ریزیم.

3. بسته به ذائقه می‌توانیم از شکر نیز اضافه کنیم. نوع رب اناری که استفاده می‌کنیم باعث ترش و ملس شدن خوراک می‌شود.

 
مطالب مرتبط


:: بازدید از این مطلب : 301
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 11 فروردين 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali
کنگر تیغ گرفته و پاک شده را خرد کنید و آن را سرخ کرده و با 2 لیوان آب بپزید
 
مواد لازم برای کوکوی کنگر :
کنگر پاک شده     300 گرم
 گوشت چرخ کرده     120 گرم
 سیب زمینی     یک عدد
 پیاز     2 تا 3 عدد
هویج     3 عدد
زرشک     3 قاشق غذاخوری
تخم مرغ     5 عدد
نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران آب کرده     به میزان لازم
ادویه پلویی     یک قاشق غذاخوری پر
 
 
طرز تهیه کوکو کنگر:
کنگر تیغ گرفته و پاک شده را خرد کنید و آن را سرخ کرده و با 2 لیوان آب بپزید. هویج را خرد کرده به کنگر اضافه کنید تا پخته شود. سیب زمینی را خرد و سرخ کنید و کنار بگذارید. پیاز‌ها را سرخ کنید و گوشت را به آن افزوده و تفت دهید. همه مواد را در این مرحله با هم مخلوط کنید و نمک و فلفل و ادویه پلویی دارچین دار را به مواد کوکو بزنید.

تخم‌مرغ‌ها را بشکنید و به آنها بیفزایید و به هم بزنید و برای عطر و طعم بیشتر کوکو، زعفران آب کرده را هم به آن اضافه کنید و مایه را در روغن داغ بریزید تا کم‌کم خودش را بگیرد و سرخ شود.

در انتها یک عدد گوجه را ریز خرد کرده و با یک قاشق رب گوجه و یک عدد تخم مرغ و زرشک مخلوط کنید و روی کوکوی بسته شده بریزید و درآن را ببندید تا مغز پخت شده و روی آن طلایی شود. بعد برش زده و در دیس مناسب بچینید و اطراف آن را با خیارشور، زیتون و پیازچه تازه تزئین و میل کنید.

 
مطالب مرتبط


:: بازدید از این مطلب : 302
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 10 فروردين 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali
کاناپ به معنای ساندویچ رو باز میباشد، یعنی روی آن را با چیزی نمی پوشانیم و محتویات داخل ساندویچ را می بینیم.
 
طرز تهیه کاناپ گردو
 
مواد اولیه :
 
    سینه مرغ 200 گرم
 
    گردو 100 گرم
 
    پیازچه 100گرم
 
    سس مایونز 1 ق غ
 
    ماست موسیر 200 گرم
 
    بیسکوئیت ترد یا نان تست 10 عدد
 
    گوجه گیلاسی و زیتون به میزان لازم
 
    نمک و فلفل به میزان لازم
 
طرز تهیه:
1.گوشت سینه مرغ را با یک عدد پیاز، کمی نمک و آب می‌پزیم، وقتی پخت با چاقو کاملا ریز می‌کنیم. گردو را در کمی آب خیس کرده، به صورت ریز خرد می‌کنیم و به سینه مرغ می‌افزاییم. پیازچه را خرد کرده با سس مایونز، ماست موسیر، نمک و فلفل مخلوط کرده و به گوشت مرغ می‌افزاییم.
 
2. اطراف نان تست را برش زده یا بیسکویت ترد را روی سینی می‌چینیم. مقداری سس مایونز روی نان یا بیسکویت مالیده و از مخلوطی که درست کرده‌ایم، روی نان می‌گذاریم و روی آن را با گوجه گیلاسی یا زیتون تزیین می‌کنیم.

 
مطالب مرتبط


:: بازدید از این مطلب : 319
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 10 فروردين 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali
پیتزا یکی از خوشمزه ترین غذاهایی است که طرفداران بسیاری در همه سن دارد. این بار یک پیتزای سریع و فوری را در منزل تان درست کنید.
 
 
مواد لازم برای پیتزای سبز با ماهی برای 2 نفر :
سس بروکلی     1 پیمانه
 فیله ماهی     2 عدد
پیاز خرد شده     1 عدد
ماست چکیده      1 پیمانه
اسفناج     200 گرم
خمیر پیتزا     2 عدد
نمک و فلفل     به میزان لازم
روغن‌ زیتون     به میزان لازم
 
 
مواد لازم برای سس پیتزای سبز با ماهی :
کلم بروکلی     400 گرم
 سیر رنده شده     3 حبه
 ریحان و بادام     به مقدار لازم
 پودر آویشن     1 قاشق چایخوری
آب‌ لیموی تازه     1 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل     به میزان لازم
روغن زیتون     به میزان لازم
 
 
طرز تهیه پیتزای سبز با ماهی :
در یک تابه روغن بریزید و فیله ماهی خرد شده را به کمی نمک و فلفل آغشته کنید و داخل تابه سرخ کنید.
برای تهیه سس بروکلی، در یک قابلمه 1 پیمانه آب بریزید و داخل آن 1 قاشق چایخوری نمک بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس بروکلی ها را داخل آن به مدت 3 دقیقه قرار دهید تا نرم شوند.
 
 
بروکلی های نرم شده را داخل سبد بریزید تا آب اضافی آنها خارج شود.
در غذا ساز یا مخلوط کن بروکلی را همراه با سیر، ریحان، آویشن، بادام و آبلیمو بریزید.
مقداری نمک و فلفل هم اضافه کنید.
دستگاه را روشن کنید تا مواد خمیر شوند.
 
 
در انتها روغن زیتون را بریزید و دوباره دستگاه را روشن کنید.
فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.
خمیر پیتزا را روی سطح تمیزی قرار دهید، سپس یک لایه از سس بروکلی روی خمیر بریزید و آن را روی کل سطح آن پخش‌ کنید.
 
 
پیاز خرد شده و تکه های ماهی را روی آن قرار دهید. مقداری نمک و فلفل و روغن زیتون روی مواد بریزید، سپس پیتزا را به مدت 10 دقیقه داخل فر دهید.
بعد از اینکه پیتزا را از فر درآوردید، اسفناج خرد شده و مقداری روغن‌ زیتون روی آن بریزید و با بقیه سس بروکلی و ماست چکیده سرو کنید.

 
مطالب مرتبط


:: بازدید از این مطلب : 305
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 10 فروردين 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali
رولت توت فرنگی به دلیل میوه هایی که در طرز تهیه آن استفاده شده از لحاظ فیبر نسبت به دیگر شیرینی ها غنی تر است. جهت افزایش فیبر هر نوع کیک و شیرینی بهتر است از آرد قهوه ای استفاده نمایید اما این کیک اسفنجی جهت حفظ تردی و نرمی نیاز به آرد سفید دارد.
 
 
اگر شما می خواهید سالم باشید، به فیبر غذایی خود اهمیت دهید. فیبر نه تنها به حرکات روده کمک می کند، بلکه تحقیقات نشان داده است که در پایین آوردن کلسترول خون نیز نقشی مهم دارا است. حتی فیبر موجود در غذا، خطر سرطان کولون (سرطان روده بزرگ) را کاهش می دهد.
 
مواد لازم :
 
     تخم مرغ : 3 عدد
     شکر قهوه ای : 100 گرم
    اسانس وانیل : 1 قاشق چای خوری
     آرد : 75 گرم
    شکر دانه درشت : 1 قاشق غذاخوری
     توت فرنگی درسته : 200 گرم
     توت فرنگی خرد شده : 450 گرم
 
 
طرز تهیه رولت توت فرنگی
 
طرز تهیه :
 
1. فر را با دمای 190 درجه سانتی گراد یا 375 درجه فارنهایت روشن نمایید .
 
2. ظرف مورد نیاز با سایز 30 در 20 سانتی متر را آماده نمایید . تخم مرغ ها و اسانس وانیل و شکر قهوه ای را با هم مخلوط نمایید . با همزن به مدت 10 دقیقه مخلوط نمایید تا زمانی که در حین همزدن خط های همزن روی مخلوط باقی بماند . سپس آرد را اضافه و مخلوط را در سینی بریزید و به طور یک دست پهن نمایید , به مدت 15 دقیقه داخل فر قرار دهید تا کاملا پخته شود .
 
3. پس از پخت دانه های درشت شکر را روی آن بپاشید و یک کاغذ روغنی را روی آن قرار دهید و لایه اسفنجی رولت را روی کاغذ برگردانید . سپس از یک گوشه رولت به گوشه دیگر آن به همراه کاغذ روغنی رول نموده و پس از خنک شدن آن را باز نمایید . کاغذ را جدا نموده و داخل آن را با توت فرنگی های خرد شده و شکر زده شده که به صورت یک مربای غلیظ در آمده , پر و دوباره رول نمایید .
 
4. جهت سرو نمودن به رول های کوچک تقسیم و با توت فرنگی تزیین نمایید .
 
توصیه سرآشپز  :
 
جهت افزایش فیبر هر نوع کیک و شیرینی بهتر است از آرد قهوه ای استفاده نمایید اما این کیک اسفنجی جهت حفظ تردی و نرمی نیاز به آرد سفید دارد . رولت توت فرنگی کم چرب بوده و به دلیل وجود توت فرنگی سرشار از ویتامین C و پتاسیم است . بیماران کلیوی در مصرف آن باید احتیاط لازم را بنمایند و افرادی که فشار خون دارند از توت فرنگی بیشتری در واحد مصرفی استفاده نمایند . جهت کاهش میزان کالری از اضافه نمودن شکر به توت فرنگی ها خودداری نمایید.

 
مطالب مرتبط


:: بازدید از این مطلب : 304
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 10 فروردين 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali
پیتزا یکی از خوشمزه ترین غذاهاست که طرفداران بسیاری دارد. این پیتزا خیلی شیک و سبک است و میتواند به عنوان یک پیش غذا برای میهامانان یا یک شام سبک و خوش طعم باشد.



سینه مرغ بدون پوست و استخوان : 1 عدد
قارچ خرد شده : 100 گرم
فلفل دلمه ای : 2 عدد
پیاز : 1 عدد
نان ساندویچی : به میزان لارم
پنیر پیتزا : به میزان لازم
آویشن یا ادویه پیتزا : به میزان لازم
ادویه : به مقدار لازم
رب گوجه : به میزان لازم
نمک و فلفل : به میزان لازم
 
 
طرز تهیه پیتزای یک نفره با نان ساندویچی
 
ابتدا سینه مرغ را با پیاز و کمی ادویه و نمک بپزید.
بعد آنرا ریز ریز کرده و قارچ را هم شسته و ریز ریز کنید و هر دو ر ا با هم تفت دهید به آن کمی ادویه و نمک وفلفل و رب گوجه و ادویه پیتزا یا آویشن اضافه کنید.
حال نان ها رابه سه قسمت برش دهید و آنها را طوری خالی کنید که مقداری نان ته آن بماند تا بعدا مواد از درونش نریزد حالا مواد گوشتی پنیر پیتزا و فلفل دلمه ای خردشده را کنار دستتان بگذارید و کمی پنیر پیتزا ته نان بریزید و بعد کمی از مواد گوشتی و سپس فلفل و دوباره روی آنرا پنیر بریزید و این کار را ادامه دهید تا نانها پر شوند و در آخر روی مواد را با پنیر بپوشانید و کمی ادویه پیتزا یا آویشن بپاشید.
نانهای پرشده را به طور عمودی کنار هم در سینی فر بچینید و در فر از قبل گرم شده بادمای 180 تا200 درجه سانتیگراد بپزید تا زمانی که پنیر طلایی شود.
کسانی که فر ندارند در اون توست بپزند بادمای 250 درجه به مدت 5 دقیقه طول می کشد به همین خاطر توصیه اکید داریم که کنار فر بمونید چون خیلی سریع آماده میشود و خیلی هم خوشمزه است.
 
 
مطالب مرتبط


:: بازدید از این مطلب : 320
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 10 فروردين 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali
سالاد یکی از پیش غذاهایی است که می تواند به عنوان یک شام سبک هم باشد. این بار با مرغ و ترخون یک سالاد خوش عطر و طعم بهاری درست کردن و از خوردن آن لذت ببرید.
 
سینه مرغ خرد شده و بدون استخوان و پوست : 2 پیمانه
مایونز : یک دوم پیمانه
کرفس خرد شده : نصف پیمانه
ماست چکیده : نصف پیمانه  
ترخون تازه و خرد شده : سه قاشق غذاخوری
آب لیموی تازه : دو قاشق غذا خوری
فلفل سیاه : یک چهارم قاشق چای خوری
کاهو : به میزان دلخواه  
نان تست سبوس دار : 8 تکه
برش گوجه فرنگی : به میزان دلخواه
 
 
طرز تهیه سالاد مرغ و ترخون
 
تمام مواد را در یک کاسه بزرگ با هم ترکیب کنید  و خوب هم بزنید.
برگ های کاهو را بین 4 قطعه نان تقسیم کنید  و روی هر کدام به اندازه مساوی از ترکیب مرغی که درست کرده اید قرار دهید.
سپس گوجه فرنگی و روی آن قطعه دیگری نان تست بگذارید.
 
 
مطالب مرتبط


:: بازدید از این مطلب : 338
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 10 فروردين 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali
پاستا دارای تنوع فراوانی است. همواره سعی کنید از پاستای باکیفیت استفاده کنید که دارای صددرصد آرد گندم است. پاستای خشک، معمولاً تا مدت‌ها خاصیتش باقی می‌ماند. اما اگر شما کیسه‌ی پاستا را باز می‌کنید و آنها را در ظرف درپوشیده نگه می‌دارید، صبر کنید تا پاستای داخل شیشه تمام شود،



اسپاگتي با سس بلو نيز
 
1. ابتدا سس بلونيز يا همان سس ماكاروني را  آماده كنيد . همانطور كه مي بينيد اين سس با سس  ماكاروني رايج  ايراني فرق مي كند.  
 
2. ايتاليايي ها در سس بلونيز كرفس ، هويج، جعفري و ريحان هم اضافه مي كنند . خب طبيعي است كه طعم متفاوت تري نسبت به اسپاگتي هاي ايراني يا همان ماكاروني خودمان داشته باشد.
 
3. وقتي سس را آماده كرديد ، حالا تصميم بگيريد كه آن را مي خواهيد با چه نوع اسپاگتي بخوريد. اين روزها برند هاي مختلفي اسپاگتي هايي متنوع چه به لحاظ ضخامت و چه به لحاظ رنگ و آرد مورد استفاده توليد كرده اند كه دست شما را  براي انتخاب بيشتر باز گذاشته است .
 
4. بعد از اينكه اسپاگتي را به روش معمول ايتاليايي ها در آب پختيد، آبكش كنيد . حالا كافي است كه سس را روي آن بريزيد و سرو كنيد .
 
5. البته يادتان باشد براي اسپاگتي دم كرده هم مي توانيد از همين سس استفاده كنيد  كه البته اين مدل را همه به خوبي بلد هستند و نيازي به آموزش نيست.
 
سس بلونيز
 
مواد لازم:
 
    پیاز ریز خرد شده    1 عدد متوسط
    هویج ریز خرد شده     2 عدد متوسط
    کرفس ریز خرد شده     2 عدد متوسط
    گوشت چرخ کرده     360 گرم
    جگر مرغ ریز خرد شده     120 گرم
    روغن زیتون     4 قاشق غذاخوری
    کره     4 قاشق غذاخوری
    گوجه فرنگی ریز خرد شده     450 گرم
    رب گوجه فرنگی     1 پیمانه
    سرکه سفید     ½ پیمانه
    نمک و فلفل     به میزان لازم
    جوز هندی     کمی
    فلفل قرمز تند     کمی
    آب گوشت     ¾ پیمانه
    خامهٔ غلیظ     ½ پیمانه
 
 
طرز تهیه:
 
کره و روغن را داخل یک تابه مناسب می ریزیم و آن را روی حرارت ملایم می گذاریم تا گرم شود. سبزیجات خرد شده را داخل روغن کمی تفت می دهیم تا نرم شوند.
 
گوشت چرخ کرده و جگر مرغ را به آن اضافه می کنیم و به مدت 10 دقیقه تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند.
 
سرکه را روی مواد داخل تابه می ریزیم و می گذاریم تا کاملاً تبخیر گردد. سپس تمامی مواد را کاملاً مخلوط می کنیم.
 
گوجه فرنگی و رب گوجه را به سس اضافه می کنیم و آن را با کمی نمک و فلفل مزه دار می کنیم. حرارت را ملایم کرده و می گذاریم حدود 30 دقیقه روی حرارت ملایم بپزد، در همین حال هر از گاهی آن را هم می زنیم.
 
½ آب گوشت را به آن اضافه می کنیم. در آن را می گذاریم و به مدت 1 ساعت دیگر آن را روی حرارت ملایم رها می کنیم. اگر سس بیش از حد غلظت داشت، بقیهٔ آب گوشت را به آن اضافه می کنیم. در این مرحله سس را می چشیم و اگر نیاز به نمک و فلفل بیشتری داشت، به آن می افزاییم.
 
در 5 دقیقهٔ آخر پخت، خامه را داخل سس می ریزیم و آن را مخلوط می کنیم تا رنگ آن روشن گردد. سپس آن را از روی حرارت بر می داریم و روی پاستا و یا لازانیا می ریزیم و سرو می کنیم.


 
مطالب مرتبط


:: بازدید از این مطلب : 303
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 10 فروردين 1396 | نظرات ()